Lammkorv

Här kan ni skicka in er beställning för Lammkorv!

LAMM/FÅRKORV 2019

Korv gjort på får och lammkött

Vi hade lite extra djur över detta år, och tänkte det skulle vara roligt att pröva något nytt, så i samarbete med Roslagens Chark o Slakt så har vi gjort lammkorv på våra egna djur! Det blev en hel del, så vi tänkte att det kunde vara kul att dela med oss lite av det goda..

Korven är gjord på lamm och får från våran egen uppfödning. Det är Roslagens egen kryddblandning, med en fin rund smak av peppar, timjan, vitlök, oregano och harissa för lite krydda, korven är stoppad i naturtarm. En relativt mager korv, men inte torr.

Den kommer vakuumpackad i förpackningar om ca 3-5 korvar, ungefär 300-500 gram per förpackning. Priset är 200:-/kg vilket blir ungefär 18-20:-/korv.

Om ni vill beställa så fyll i formuläret nedan, så återkommer jag när ni kan hämta den. Korven är djupfryst, och kommer att läggas i ett paket med ert namn på, i en frys inne i klubbstugan, så skriv gärna vilken dag och ungefär tid (eftermiddag, kväll mm) ni vill hämta så ser jag till att den väntar på er.

Betalning görs enklast via Swish i förskott.

Djuren har slaktats på godkänt slakteri och korven tillverkats på godkänt charkuteri. Korven är vakuumpackad och djupfryst, och Kungsberga Ridskola innehåller tillstånd ifrån Ekerö Kommun att sälja kött i mindre omfattning.

Honung!

Om intresse finnes så kan jag även lägga till en burk honung från mina egna bin! Bikuporna står placerade runt ridskolan, och honungen är av en fast men len honung som slungades sensommaren 2018 - den är väldigt aromatisk. En burk väger ca 700 gram och kostar 150:-, ca 10 burkar kvar.
Beställning


förpackningar